Inloggen Online bestellen
Zoek op trefwoord:

Eindejaarsgeschenkje bij iedere aankoop.

Wij wensen jullie allen een zalige kerst, en een voorspoedig, gezond en gelukkig 2018.

Martine, Joan, André


  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Purity Herbs, gevestigd in Akureyri, ook wel de parel van het hoge noorden genoemd.

Akureyri.jpg        Wat zijn Purity Herbs producten ?

  • Door een combinatie van verschillende natuurzuivere ingredienten zijn Purity Herbs producten een exclusief product op de wereldmarkt.
  • Wilde kruiden en bloemen, ambachtelijk geplukt in de natuur, zuiver kristalhelder water. Verschillende essentiële oliën.
  • Dermatologisch getest, niet getest op proefdieren.
  • Vrij van chemische toevoegingen en bewaarmiddelen.

Vele jaren onderzoek waren nodig om de juiste samenstelling van verschillende kruidenextracten te vinden.

Ieder Purity Herbs product is een 100% natuurproduct, met specifieke resultaten omwille van de genezende kracht van de juiste kruiden. Om hoog kwalitatieve producten te kunnen vervaardigen is de productie onderworpen aan een strenge controle.

Het Purity Herbs laboratorium onderzoekt voortdurend nieuwe mogelijkheden en
combinatie's om natuurlijke producten van hoge kwaliteit te ontwerpen. Het plukken van bloemen en planten gebeurt in zuivere streken van IJsland, ver weg van verkeer en pollutie. Om de beste resultaten te bekomen gebruiken we de fijnste kruiden die op het juiste moment beschikbaar zijn. Daarom is het ook onze bedoeling om de natuur met zorg en respect te behandelen. Na de productie worden de geextracteerde kruiden terug in de natuur (compost) gebracht om deze weer te herstellen. Vandaag met ruim 20 jaar ervaring bied Purity Herbs u een compleet gamma aan, geschikt voor elk huidtype. Voor alle leeftijdsgroepen (ook kinderen) die last hebben van allerhande huidproblemen en allergieën kunnen gebruik maken van Purity Herbs met uitstekende resultaten.

Door de zuivere aard van onze producten werd uiteraard besloten om geen synthetische bewaarmiddelen te gebruiken. Het systeem dat we gebruiken is eigenlijk een buffer die alle bacteriën en schimmels weert. Het bewaarsysteem bestaat uit Myavert C.( glucose, citroenzuur en melkenzymen), samen met het Wycko pompsysteem kunnen we onze producten zeker 3 jaar bewaren. Aan de zuivere aftreksels van aromatische planten worden al duizenden jaren veel waarde toegekend vanwege hun gunstige uitwerking op de gezondheid en hun bedwelmende geuren. De genezende kracht van essentiële oliën is alom bekend. Ook gebruiken we squalane, een kleur-en reukloze olie verkregen uit haaiolie of olijfolie. Squalane wordt gebruikt door de belangrijkste cosmeticafabrikanten, en heeft de eigenschap veel dieper in de huid door te dringen en zo de werkzame bestanddelen dieper in de huid mee te nemen. Wordt ook inwendig gebruikt vanwege antikanker eigenschappen.

 

 

 

                                                                                                       IMG_2920_1.jpg

 

 

 

 

Nog een uniek bestanddeel van onze producten is haaiolie, haaien worden heel oud en sterven heel zelden door ziekte. Kanker bij de haai is bijna onbestaande, onderzoek wijst uit dat "alkylglycerol" een bestanddeel in haaiolie de witte bloedcellen beschermt. Hierdoor wordt het immuunsysteem versterkt. Er wordt geen jacht gemaakt op deze haaien, dieren die per ongeluk verstrikt zijn geraakt in de vissersnetten, komen in aanmerking om hun olie, rijk aan vitamine A,D,en E te verwerken. Het unieke proces olie/water/olie is ook een beproeving geweest voor de makers, het verschil tussen een dag-en nachtcrème is dat dagcrème hydrateert en nachtcrème voedt. Daarom is de structuur van dagcrème een water/olie formule (water in olie). Bij nachtcrème, die dus voedend is een olie/water formule (olie in water). Door de kristallijnen structuur van de basisingrediënten wordt de gebruikte formule (olie/water) een (olie/water/olie) product. De olie zit gevangen in de waterfase, olie en water kunnen niet gemengd worden, hierdoor krijgt onze verbluffende 24-uur crème het kenmerk zowel hydraterend als voedend te zijn. Vandaar de naam 24 uur dag-nachtcrème.

Wij hopen dat u aan Purity Herbs natuurlijke cosmetica-verzorgingsproducten het nodige plezier zal beleven en dat iedereen iets vindt dat aan zijn/haar behoeften beantwoordt.

Martine, Joan, Andrè

tricolor.jpg100pc_red_stamp.jpg